RETOURNEREN

Ruilen/Retour

U kunt artikelen ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Het enige wat u hoeft te doen is de artikelen in oorspronkelijke staat, onbeschadigd en in de originele verzenddoos terug zenden. Of u kunt ze op vertoon van uw order ruilen in de winkel te Kinkerstraat 363, 1053EX Amsterdam. 

U mailt naar info@themakeoverlounge.nl en geeft uw ordernummer en het product dat u wilt retouren door. Wij sturen u dan een retourlabel toe.

Binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw retourzending behandelen wij de zending en betalen wij het aankoopbedrag terug. Bij het retour sturen van artikelen wordt de verzendkosten in rekening gebracht. Dit bedrag wordt van het terug te storten bedrag ingehouden, dit geldt niet voor artikelen die omgeruild worden.

Bij het retour sturen van uw bestelling vanuit een ander land dan Nederland, verzendt u het pakket via een pakketdienst naar keuze. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Voorwaarden Ruilen en Retourneren

1. De artikelen, welke u wilt ruilen/retourneren, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling bij ons binnen zijn.

2. Ruilingen/retouren die niet binnen de gestelde termijn bij binnen zijn, worden niet door ons geaccepteerd.

3. De artikelen moeten  de in originele verzenddoos/-tas worden geretourneerd. De artikelen worden niet teruggenomen indien de seal van het artikel is geopend, het product gebruikspoten heeft of uzelf hebt getracht een gebrek te herstellen en de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

4. Alleen goederen die via www.themakeoverlounge.nl zijn gekocht mogen worden geruild of worden geretourneerd.