Over ons

We zijn een beautysalon die zich niet alleen richt op uiterlijke schoonheid maar ook innerlijke schoonheid. Naast alle
behandelingen die wij aanbieden op het gebied van beauty, organiseren wij ook maandelijks een spreker uit die zich
focust op innerlijke schoonheid en vrouwen empowerment. The Makeover Lounge heeft gedreven specialisten in dienst
en staat voor een divers team. We willen dames een plek geven waar een fijne sfeer hangt in het teken van innerlijke en
uiterlijke schoonheid.

Gevestigd in de gezellige Kinkerstraat in Amsterdam, hebben we de perfecte ligging voor een dagje ontspanning. Met ons allles-onder-1-dak concept bieden wij u een breed aanbod aan behandelingen. We hebben ruime openingstijden van maandag t/m zondag van 10:00-22:00 uur waardoor u na uw werktijd ook bij ons terecht kan. Wij hebben ervoor gekozen om een ladies only salon te zijn, en bieden uitsluitend behandelingen aan gericht op vrouwen. Ook zijn wij een kindvrije salon en verwachten wij niet dat u uw kind(eren) meeneemt, dit kan ten koste gaan van de kwaliteit van uw behandeling of die van onze medeklanten. 

meet the team

NESRINE BEN ABDELSALAM

Schoonheidspecialist

Nesrine heeft enorm veel ervaring opgedaan in Thaise massage salons. Zij is onze hoofdbehandelaar voor de full body massages. Ook richt zij zich op figuur corrigerende behandelingen zoals de body makeover en wood therapy. 
Zij heeft ook een specialisatie in acne en kan je enorm goed helpen naar een droomhuid. 

HAJAR AKRARI

Schoonheidsspecialist

Hajar vindt het belangrijk dat klanten zich op hun gemak kunnen voelen tijdens de behandelingen. Zij heeft enorm veel kennis over de huid en gebruikt verschillende technieken om huidverbetering te realiseren. Hajar heeft een acne specialisatie maar je kunt voor alle huidproblemen bij haar terecht! 

JEADY TETERS

Schoonheidspecialist 

Mijn specialisaties zijn laser ontharen, The Body Makeover en wimperlifting. Ik ben erg precies en neem de tijd voor mijn klanten. Ik ben erg goed in je op je gemak laten voelen, vooral tijdens een lasersessie is dat fijn!

 

NESRINE TANANE

Creative Director

Ik heb een enorme passie voor beauty en marketing en bij TML kan ik mijn creativiteit op zijn beloop laten. Zo ben verantwoordelijk voor alle online communicatie, branding en het functioneren van de webshop. Ik hoop jullie te verblijden met prikkelende content en leuke acties!

SHIRIN ZADOUN

Eigenaresse

Als moeder was het voor mij moeilijk om een ‘momentje voor jezelf’ te creëren. Het goed in mijn vel zitten kreeg geen prioriteit. Mijn missie is dames een veilige plek bieden waar zij een totale makeover kunnen krijgen. Ik geloof dat innerlijke schoonheid even belangrijk is als uiterlijke schoonheid. 

SANNE WU

Administratie

Misschien heb je mij nog nooit gezien, ik ben vooral bezig achter de schermen. Ik zorg er voor dat we verstandige keuzes maken om een financieel gezond bedrijf te blijven. Van investeringen tot gewoon de financiële administratie. Daarnaast hou ik mij bezig met HR en de planning van het personeel.