IMAGE Skincare producten Amsterdam Oud West

Geef je huid de make over die het verdient!

Bij The Makeover Lounge in Amsterdam Oud West behandelen wij exclusief met producten van IMAGE Skincare deze bevatten namelijk effectieve en hoogwaardige ingrediënten, die wetenschappelijk bewezen zijn!

Ons producten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten.

In tegenstelling tot andere producten werkt IMAGE Skincare op cellulair niveau, de natuurlijke en innovatieve ingrediënten zijn ontwikkeld om zo effectief mogelijk een zichtbare huidverbetering te realiseren.

IMAGE Skincare biedt een variaties aan huidverzorgingsproducten voor elke stap van uw huidverzorging. Waaronder reiniging producten, scrubs, maskers, oogverzorging, vocht inbrengende crèmes, serums, beschermende producten tegen de zon en nog veel meer.

De huidverzorgingsproducten van IMAGE Skincare bevatten geen parabenen, kunstmatige geurstoffen en synthetische kleurstoffen. Alle producten zijn klinisch getest!

De ingrediënten van de uitgebreide producten van IMAGE Skincare helpen bij het creëren van resultaten, zoals vitamines, mineralen en antioxidanten.

Spoor huidveroudering en huidschade al vroeg in de kiem met de producten van IMAGE Skincare.

✓ Natuurlijke en innovatieve ingrediënten
✓ Wetenschappelijk bewezen
✓ Variatie van huid producten
✓ anti-aging
✓ Diepe hydratatie
✓ Verzacht rimpels
✓ Ondersteunt de elasticiteit
✓ Bestrijdt milieuschade (zon, fijnstof, gassen en Uv-stralen)

Bij The Makeover Lounge staan kwaliteit en service centraal. Wij blijven ons altijd ontwikkelen op het gebied van beauty, huidverbetering en definitief ontharen. Daarvoor volgen wij alle nieuwe technologieën en ontwikkelingen op deze gebieden.

De behandelingen worden altijd met zorgvuldigheid uitgevoerd naar wens en behoefte van de klant. Alle behandelingen worden uitgevoerd door gecertificeerde professionals. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor ontspannende behandelingen.

Cruelty-free
Geen dierlijke afkomst

Gratis verzending
Vanaf 100 euro

Gecertificeerd
Professionele specialisten