Body Makeover Amsterdam Oud West

Bodysculpting in combinatie met cupping

Wil je af van de overtollige vet? Heb je vet op plekken die je niet weg kan sporten? The Makeover Lounge heeft een innovatief Body Sculpting behandeling in combinatie met cupping techniek, om op specifieke gebieden lymfedrainage, vet- en vochtophoping afbraak te bevorderen. Ook ideaal voor huidversteviging en huidverbetering te realiseren

Body Makeover

Bij The Makeover Lounge staan de behandelingen voor kwaliteit, vakkundigheid en resultaat.

Onze innovatieve body makeover behandeling is een ontspannende en prettige behandeling die je huid verstrakt, lift en lichaamsvorm verbetert. Ook zorgt body sculpting in combinatie van cupping voor een zeer efficiënte behandeling tegen vochtophoping.

Heeft u last van cellulitis, vetophoping of verslapping van huid? Lees dan verder voor meer informatie over deze behandeling of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken in Amsterdam Oud West.

Naast afslanken zorgt dit systeem ook bij chronische gezondheidsklachten, probleemzones of hardnekkige vetophoping verdwijnen niet altijd met alleen sporten. Bodysculpt behandeling in combinatie met cupping is een unieke en efficiëntie behandeling en is uiterst geschikt voor vochtophoping.

Naast afslanken zorgt de The Body Makeover voor herstel na een operatie, versterken van de spieren, het verbeteren van doorbloedingen, het verstevigen van de huid en verminderen van cellulitis. Ook bij chronische gezondheidsklachten is The Body Makeover uiterst geschikt.

✓ Lipoedeem
✓ Bekkeninstabiliteit
✓ MS, fybromyalgie en aanverwante aandoeningen
✓ Blessures en revalidatie
✓ Verlichting van pijn en spanning

Bodysculpting

Body Sculping is innovatieve en ontspannende behandeling. Voor het behandelen van cellulitis, vochtophoping, vetophoping, huidversteviging en lymfedrainage. De behandelingen zorgen voor een plaatselijke aanspanning van specifieke spiergroepen in een hoge intensiteit. De unieke Multifunctioneel afslanksysteem zorgt voor een intensieve behandeling waardoor de spieren worden versterkt en tevens lokaal het vet wordt verbrand.

The Body Shape

Body Shape apparaat kan worden ingezet op buik, rug, billen en benen. Het apparaat maakt het mogelijk om lymfedrainage, vetophoping, vochtophoping en verbetering van chronische gezondheidsklachten.

Een behandeling van 60 minuten staat gelijk aan twee tot drie uur sporten!

Afslanken en verstevigende

Body Sculpting helpt bij omvang afname en huidverbetering op plekken waar jij dat wenst. Door middel van een ontspannende vier behandelprogramma worden toxinen andere afvalstoffen door het lichaam verwijdert.

Deze techniek is gebaseerd op ultrasound technologie, waarmee je in de dikke laag van de huid vetcellen stimuleert (lipolyse). Vet en afvalstoffen lichaam stoffen zich door een natuurlijke wijze het lichaam verlaat

Body Sculpting Behandelzones: 

  • Buik
  • Rug
  • Billen
  • Benen
  • Binnen- en buitenkant dijen

Resultaten

✓ Verlichting van pijn en spanningen
✓ Verbetert de microcirculatie en lymfe afvoer
✓ Versnelling van stofwisseling
✓ Strakker huid
✓ Figuur corrigerend en afslankend
✓ Vermindering van cellulitis
✓ Breekt vet en vocht af
✓ Stimuleert de werking van enzymen
✓ Bevordert de spieraanmaak

Nazorg voor de huid

Zorg voor goede huidverzorgingsproducten om jouw huid langer egaal en gezonder te houden. Neem een kijkje in onze webshop voor natuurlijke en innovatieve huidverzorgingsproducten.