Soprano Ice Laser

The Makeover Lounge maakt gebruik van de Soprano ICE laser. Deze laserbehandeling is de meest complete en effectieve oplossing voor laser ontharen. Het is geschikt voor alle huidtinten en haartypen. De laserbehandelingen zijn vrijwel pijnloos, maar niet gevoelloos! Dit komt door de geavanceerde koeltechnologie. Wij werken met de juiste behandelstanden en methoden, zodat wij zo effectief mogelijk kunnen behandelen en je daardoor het minimaal aantal behandelingen nodig hebt om het gewenste resultaat te behalen.

Maak een afspraak voor een intake en gratis proefbehandeling van de oksel als u nog twijfelt, hierdoor kunnen wij u zelf laten ervaren hoe de Soprano ICE aanvoelt. 

Indien u bij ons het behandeltraject wilt starten, adviseren wij u voorafgaand de eerste afspraak voor de laserbehandeling, de voorwaarden onderaan de pagina goed door te nemen. Zo kunnen wij samen goed de laserbehandeling starten.

Hoe werkt de laser?

SHR™ & HR, Door de integratie van meerdere laser golflengten en technologieën maakt de Soprano ICE laser het behandelaars mogelijk om een zo breed mogelijk scala van patiënten en haartypes het hele jaar door snel en comfortabel te behandelen. Met als doel het best mogelijke klinische resultaat te bereiken.

Gelijktijdige contact koeling

De Soprano ICE™ is een geavanceerde koeltechnologie die de huid tijdens de behandeling gedurende langere periode koelt. De koude saffieren tip wordt in de ICE™ technologie toegepast en beperkt het risico op brandwonden tot een minimum terwijl de warmte van de huid wordt vastgehouden in de dermis, waar de haarzakjes behandeld worden. Het koelen van de contact tip verhoogt het comfort voor de patiënt waardoor de laser behandeling aangenaam aanvoelt.

SHR

SHR staat voor super hair removal. Het werkt door het geleidelijk verwarmen van de dermis tot een temperatuur die effectief is om schade aan de haarfollikels toe te brengen en hernieuwde groei te stoppen, maar schade aan het omringende weefsel vermijdt.

Een hoge herhalingssnelheid van korte pulsen wordt diep in de dermis geleverd, waardoor er een hoog gemiddeld vermogen en therapeutisch effectieve warmte-ontwikkeling kan worden bereikt, terwijl het vrijwel pijnloos is.

De sweeping In-motion™ techniek van de applicator beweegt herhaaldelijk over het te behandelen gebied wat zorgt voor een volledige dekking, terwijl de ICE™ technologie het huidoppervlak koelt – waardoor oppervlakkige brandwonden kunnen worden voorkomen en waardoor vrijwel pijnloze maar effectieve ontharing mogelijk is.

In SHR-modus levert de Soprano ICE Platinum 10 pulsen per seconde op een laag energieniveau waarmee de haarzakjes langzaam opgewarmd worden; dus geen pijnlijke flitsen meer! Door de combinatie van SHR en het extreem koelende handstuk kunnen ook donkere huidtypen veiliger en effectiever dan ooit behandeld worden.

Deze laserbehandeling is fijn voor iedereen!

Voorwaarden

Voor deze behandeling hebben wij extra voorwaarden, lees deze hier

 

AFSPRAAK