Face

Het begin van de start naar een mooie en gezonde huid. Zowel voor de beste ontspannende behandelingen als voor paramedische huidverbetering. The Makeover Lounge streeft naar een gebalanceerde huid. De productlijn van onder andere Image Skincare en behandelingen zoals de Dermapen en acne behandelingen die wij aanbieden in onze lounge in Amsterdam zijn zeer uitgebreid om voor een optimaal resultaat te gaan. Uiteraard kunnen er ook duo behandelingen geboekt worden om samen lekker te ontspannen.

Samen worden alle mogelijkheden doorgenomen om vervolgens vast te stellen welke behandeling(en), skincare dieet en begeleiding nodig is. Wij hebben een specialisatie in acne en elektrisch ontharen, deze kunnen vergoed worden door uw aanvullende verzekering.

Relax treatment €75

Een behandeling die zorgt voor pure rust, ontspant de gelaatspieren en verzorgt uw huid. De behandeling is afgestemd op de behoefte van uw huid. De huid wordt diep gereinigd, onzuiverheden worden verwijderd en vervolgens kunt u genieten van een ontspannende massage van uw decolleté en schouders terwijl het masker aan het intrekken is. Laat u verrassen door dit bijzondere verwenmoment voor u en uw huid! 

Vitamine C Makeover €75

Weg met de doffe huid, je verdient het om te stralen! Een combinatie van aroma en warmtetherapie om de reinigingsfuncties te activeren, het gebonden vocht met hoog percentage toxines vrij te maken en de doorbloeding te stimuleren. Door de hoge dosis vitamine C zal de huidskleur egaler worden, gladder aanvoelen en een frissere uitstraling krijgen. Additioneel kunt u ervoor kiezen om uw behandeling uit te breiden met de Vitamine C peel.

Baby Bump Treatment €95

De Beautiful BabyBump Treatment brengt zwangere vrouwen in totale ontspanning. Een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling waarbij we uw huid reinigen en hydrateren, een totale boost voor het gezicht. Ook krijgt u een magnesium pakking, uw buik en benen wordt licht masserend ingesmeerd met een een hoge concentratie magnesium serum.

Quick Fix Facial €50

In maximaal 30 min. geven we jouw huid een enorm intensieve boost, zodat we in een zo kort mogelijke tijd, het beste uit jouw huid kunnen halen.

Tienerbehandeling €70

Geschikt voor meiden t/m 15 jaar. Deze gezichtsbehandeling speciaal voor jongeren pakt dit probleem effectief aan en zorgt ervoor dat jij zo min mogelijk last hebt van vervelende acne of pukkeltjes. De huid produceert hierdoor extra veel talg en de huid schilfert sneller af, waardoor hij ook sneller verstopt raakt. Om deze puistjes te voorkomen is het belangrijk ervoor te zorgen dat dode huidcellen en talg zich niet kunnen ophopen.

Magnesiumpakking +
Peeling €95

Een lichaamspakking – of body wrap – is bedoeld om het lichaam te reinigen door gifstoffen af te voeren en de spieren te ontspannen. Daarnaast is deze behandeling een MUST voor rusteloze spieren. Tijdens de behandeling wordt je lichaam ingesmeerd met Magnesiumolie en vervolgens ingewikkeld, zodat het product goed door de huid kan worden opgenomen. Tijdens het intrekken krijg je een relaxende gezichtsbehandeling voor de volledige ontspanning.

Image skin makeover €90

Elke huid is uniek en heeft een andere behandelwijze nodig waardoor wij één of meerdere gezichtspeelings adviseren. Deze peelings gaan een stap verder in huidverbetering, de huidstructuur wordt blijvend verbeterd. Ze zijn uitermate geschikt voor onder andere huidveroudering, een huid met roodheden, pigmentproblemen, grove poriën/acne.

Acne peel €85

Omdat er geen standaardbehandeling voor acne bestaat, wordt de behandeling altijd aangepast naar de behoeften van jouw huid met het doel de mee-eters en ontstekingen te verminderen. Wij hebben een acnespecialisatie.

Wrinkle Peel €85

Een hoog percentage glycolzuur en Aloë vera zorgen voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Hiermee staat de Wrinkle peel behandeling voor een gladde, strakke, egale en bovendien stralende huid.

Lightening Peel €85

Door het gebruik van innovatieve en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. Zo creëer je met deze Lightening Peel behandeling een egale teint.

Oxygen Facial (O2 lift)€85

De behandeling is geschikt voor elk huidtype en zorgt voor een mooie glow. Het is een luxe, ontspannende behandeling met een liftend effect. In deze behandeling zit een bijzonder element, namelijk: bruisend zuurstofmasker. Het masker vervoert zuurstof en stimuleert de doorbloeding wat zorgt voor het mooie liftende effect.

Signature Glow €85

De peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis vitamine van C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. The Signature GLOW behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop.

Ormedic Peel €85

De behandeling geeft uw huid een boost zonder chemische bestanddelen. De peeling bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen), die de dode huidcellen verwijderen en schade aan huidcellen herstellen zonder chemische zuren. Een enorme verbetering van de huidteint, zuiverheid en huidtextuur zal ontstaan. Ook geschikt voor zwangeren!

Backne Treatment €120

Deze behandeling richt zich op het zuiveren van de huid en het bevorderen van het herstelproces bij een overmatige talgproductie op de rug. De behandeling bestaat uit een combinatie van chemisch-en mechanisch exfolieren om de huid te egaliseren en de talgproductie te verminderen.

MESOPEEL op advies €95

Weet je niet welke mesopeel het best geschikt is voor jou? Met een chemische peeling zorgen we voor het verwijderen van de dode huidcellen en stimuleren we intensief de celvernieuwing. Daarnaast kun je met de specifieke peelingen dieper werken op bepaalde huidindicaties zoals pigmentatie, acné, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels. voor ieder huidtype en iedere huidindicatie een geschikte peeling.

MESOPEEL SALICYLIC €89

Acné. Geschikt voor de vette, acné-gevoelige huid. Salicylzuurpeeling is ideaal voor de behandeling van de vette huid. Deze peeling verzacht de huidoneffenheden van een acné (gevoelige) huid en bestrijdt grove poriën, oppervlakkige acne littekens. Daarnaast werkt een salicylzuurpeeling op beginnende huidveroudering en rimpels.

MESOPEEL LACTIC €89

Anti-aging. Een melkzuurpeeling die zorgt voor de stimulatie van de collageen- en elastinevezels waardoor deze behandeling zeer geschikt is voor de behandeling van de eerste tekenen van huidveroudering. Geschikt voor ieder huidtype (speciaal voor gevoelige zones, rosacea/couperose, droge, fijne en/of doffe huid).

MESOPEEL MELANOSTOP €89

Geschikt voor hyperpigmentatie, vette huid en acne huid.De melanostop peeling is speciaal ontwikkeld voor de verslapte en hyperdepigmenteerde huid. Oppervlakkige en epidermale pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, en de doffe huid met een oneffen teint.

MESOPEEL GLYCOLIC €89

Intensieve anti-aging. Geschikt voor ieder huidtype (behalve de donkere huidtypes). Glycolzuurpeeling is dé aangewezen intensieve behandeling voor de anti-aging behandelingen dankzij de regenererende en herstellende functie op de huid.

MESOPEEL JESSENER €89
Geschikt voor comedonen, onregelmatige structuur en huidveroudering. Deze gewijzigde jessner peeling van Mesoestetic is de perfecte intensieve behandeling voor huidveroudering dankzij de regenererende en herstellende functie op de huid. Geeft een liftend effect en bestrijdt vlekken en acné.
MESOPEEL MANDELIC €89

Acné, pigmentatie. Geschikt voor een vette, seborroïsche huid. Amandelzuurpeeling is speciaal voor de verslapte, vette, acné en hypergepigmenteerde huid die tekenen van huidveroudering vertoont.

MESOPEEL AZELAN €89

Alle vormen van acné zoals comedonen, puistjes, acné met ontstekingen. Mesopeel azelan is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van de vette huid. Deze peeling verzacht de huidoneffenheden van de acnéhuid, vermindert grove poriën en bestrijdt huidveroudering. Ook geschikt voor oppervlakkige acné-littekens en pigmentvlekken door acné.

MESOPEEL KUUR €350

Huidanalyse observe + 4 MESOPEELS! Om huidverbetering te realiseren kunnen peelings het best in kuurvorm worden ingezet. Op advies van uw behandelaar zal een kuur op maat worden samengesteld voor u. Elke Mesopeel heeft zijn eigen dieptewerking. Met de juiste peelingvloeistof zal de huid weer een frissere uitstraling krijgen en kun je bepaalde huidproblemen behandelen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes, grove huidstructuur en acne.

TCA-peelings zijn chemische peelings en voornamelijk geschikt om de verouderde huid of (acne) littekens te behandelen. Een chemische peeling is een behandeling om rimpels, grove poriën, pigmentvlekken, een grauwe huid en onregelmatigheden minder zichtbaar te maken. Afhankelijk van de concentratie en de zuurgraad van de peeling, kunnen er meer of minder huidlagen verwijderd worden.
Deze peeling mag enkel op advies van de behandelaar. Soms dient de huid vooraf voorbereid te worden met een kuur.
Microneedling Dermapen 4 €134

De Dermapen 4 maakt door middel van vibrerende minuscule naaldjes kleine verticale geultjes in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, dit levert een egalere en stevigere huid op. Ook worden acnelittekens en fijne lijntjes minder zichtbaar. Het voordeel ten opzichte van een Dermaroller is dat je minder hersteltijd nodig hebt en dat de behandeling prettiger is om te ondergaan.

Voor wie?

  • Rimpels en lijntjes
  • Acne en acne-littekens (in veel gevallen vergoed)
  • Littekens
  • Pigmentvlekken
  • Rosacea
  • Verslapte en verouderde huid
  • Vale doffe huid
  • Grove poriën en/of grove huidstructuur
  • Mee-eters, onzuiverheden en/of verstopte poriën
Microneedling + Peeling €154

Een Dermapen4-behandeling kan gecombineerd worden met peelings. Het soort zuur en de toepassing ervan, bepaald de dieptewerking en voor welke indicatie het geschikt is. De specialisten bepalen of de combinatie nodig is en kijken aan de hand van het gewenste resultaat welke peeling er gebruikt moet worden.

Je kunt deze behandeling als losse behandeling boeken maar wij adviseren dit in kuurverband. Zo bereiden we de huid eerst voor met een dieptereiniging en peeling om de huid iets uit te dunnen, en ontstekingsvrij te maken. Vervolgens krijg je een normale dermapen behandeling en daarna nog twee dermapen behandelingen met peeling. U behaald de beste resultaten als u uw behandelingen consistent laat doen.

Oorkaarsbehandeling €25

Oorkaarsen kunnen verlichting geven bij diverse klachten aan het hoofd, zoals verkoudheidsklachten, oorklachten en hoofdpijnen. Degene die ligt, hoort wat geknetter in zijn oor wat een rustgevend gevoel geeft. De warmte die vrijkomt bij het branden van de oorkaars activeert de bloedsomloop in het oor en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Bovendien vermindert het de druk in het hoofd bij onder andere hoofdpijn, verkoudheid en ontstekingen van de holtes. Eventueel vuil uit het oor wordt opgezogen en vind je later mogelijk terug in de oorkaars. Ook wordt het afweersysteem gestimuleerd.

Bindweefselmassage €25

15 minuten lang een stevige massage voor een strakkere huid. Deze stevige en huidverbeterende gezichtsmassage richt zich op de dieper gelegen huidlagen. De massage bevordert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor je huid vernieuwt en verstevigt. Een bindweefselmassage voor het gezicht is effectief bij rimpeltjes en bepaalde huidproblemen.

De elektrisch epilatie behandelingen worden uitgevoerd door onze gespecialiseerde schoonheidsspecialisten. Zij stoppen een minuscuul naaldje in het haarzakje, en zetten dit enkele seconden onder stroom. Door de overmatige hitte, wordt het haartje kapotgeschoten en vernietigd. Haarzakjes die tijdens de elektrische epilatie zijn vernietigd, komen niet meer terug. Dit komt omdat de haarzakjes beschadigd zijn, en niet meer hersteld kunnen worden. Per sessie behandelen we kleine oppervlaktes omdat er haartje per haartje wordt gewerkt. De behandeltijd kan om die reden relatief lang zijn. Na het behandelen kan er roodheid en irritatie ontstaan. Dit zal binnen enkele dagen verdwijnen.

Een sessie voor elektrisch ontharen is maximaal een uur. Bij een vrijblijvende intake wordt het gebied wat behandeld dient te worden beoordeeld. Vervolgens maakt de behandelaar een schatting van het aantal nodige sessies. Voor elektrische epilatie dient u de haartjes te laten staan voor de afspraak.

Wimperlifting vanaf €54

Zet je mascara en wimperkruller aan de kant want nu is ‘Wimper Lifting’ jouw oplossing! Wimper lifting laat jouw wimpers omhoog krullen en je wimpers krijgen meer kleur, lengte en volume. Ze lijken direct verleidelijk lang en dik.

De geavanceerde techniek is ontworpen om de wimper te verhogen en op te tillen en biedt een zeer goed alternatief voor wimper extension.

Je kunt je wimperlift uitbreiden met het verven van de wimpers en botox om de wimpers te verzorgen.