27 juli, 2020

Laat je wenkbrauwen in Amsterdam in de salon doen

Of je nu je wenkbrauwen graag in model laat brengen of juist te weinig haartjes hebt, in beide gevallen is het verstandig om je wenkbrauwen in Amsterdam in de salon te laten doen. De vorm wordt tot in detail geperfectioneerd, waardoor je direct een uitgesproken en verzorgde look krijgt. Want laten we eerlijk zijn, als je een tijdje niet je wenkbrauwen hebt laten doen, dan deze vorm aardig vervagen. Tijdens de eerste afspraak wordt de vorm van je wenkbrauwen aandachtig bekeken en kun je ervoor kiezen om deze te laten harsen, epileren en verven. Gemiddeld heb je een tot twee weken plezier van de behandeling, voordat de haartjes weer zichtbaar worden.

Vollere wenkbrauwen dankzij microblading

Microblading is een relatief nieuwe behandeling, maar wel een van de meest geliefde op beautygebied. Je krijgt door deze behandeling volle wenkbrauwen en je hoeft niet langer meer je wenkbrauwen bij te tekenen. Dit scheelt je in de ochtend behoorlijk wat tijd en je voorkomt het risico dat de lijntjes van je gezicht wegsmelten tijdens de warmste dagen van het jaar. Tijdens deze populaire wenkbrauwbehandeling worden kleine mesjes gebruikt om kleur te aan te brengen in de bovenste laag van de huid. Het resultaat van deze innovatieve techniek zijn 3D-ogende wenkbrauw haartjes, die er uitzien als natuurlijk haar.

Boek je afspraak via het online afsprakenpagina

Of je nu gaat voor microblading of je wenkbrauwen laat harsen, epileren en verven, in alle gevallen ben je verzekerd van een prachtig resultaat. Het personeel kan je alles vertellen over de voordelen van iedere behandeling en adviseert je graag wat de beste behandeling voor jou is. Maak nu een afspraak voor jouw ideale wenkbrauw behandeling via de afsprakenpagina. Wellicht verlaat ook jij binnenkort de salon met een stralende en verzorgde look.

Afpraak maken