Wist je dat je acnebehandeling volledig vergoed kan worden door je zorgverzekeraar? 

Acnetherapie is geen standaardbehandeling, maar verschilt van patiënt tot patiënt. Door middel van reiniging, product adviezen, lichttherapie en medische technieken wordt er door onze huidspecialisten gewerkt om jouw acne en acne- littekens te verminderen. Acnetherapie is niet opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering. Er zijn diverse aanvullende zorgverzekeringen die een vergoeding bieden voor acnetherapie. Je betaald in The Makeover Lounge voor jouw behandeling, vervolgens krijg je binnen enkele werkdagen een factuur per mail. Deze kun je indienen bij je zorgverzekeraar en ontvang het bedrag van hen terug! 

Let op! U dient zelf te controleren of uw verzekeraar uw schoonheidsspecialisten behandeling vergoed. Wij zijn GEEN huidtherapeuten.

Wil jij weten of jij tegoed hebt voor acnetherapie kijk dan op zorgwijzer!

Acne vergoedingen overzicht 2023

Wist je dat het definitief ontharen van je gelaat volledig vergoed kan worden door je zorgverzekeraar? 

Laserepilatie is één van de meest bekende toepassingen om het gelaat te ontharen. Dit is een methode waarbij de haarzakjes door middel van een laser worden bewerkt waardoor er in principe nooit meer een haartje uit kan groeien. Hierbij wordt de huid niet beschadigd. Je betaald in The Makeover Lounge voor jouw behandeling, vervolgens krijg je binnen enkele werkdagen een factuur per mail. Deze kun je indienen bij je zorgverzekeraar en ontvang het bedrag van hen terug! 

Let op! U dient zelf te controleren of uw verzekeraar uw schoonheidsspecialisten behandeling vergoed. Wij zijn GEEN huidtherapeuten.

Wil jij weten of jij tegoed hebt voor elektrisch ontharen? Kijk dan op zorgwijzer!

Ontharen vergoedingen overzicht 2023