Botox hair treatment

Geef je haar een make-over. Ondanks dat de The Makeover Lounge geen kapperszaak is, bieden wij wel in onze lounge in Amsterdam west een behandeling wat het haar verzorgt en voedt.

BOTOX -gel voor haar is een revolutionaire methode om het haar zacht, pluisvrij en gezond te krijgen met langdurig resultaat (2-5 maanden). De gel versterkt je haar met eiwitten die het nodig heeft om gezond en sterk te blijven.

Een Softliss BOTOX behandeling geeft verbluffend resultaat. Het haar wordt niet alleen 90% gladder, zachter en gezonder, maar doordat de BOTOX gel een natuurlijke proteïne is, bouwt het haar tevens weer op en voedt het haar waardoor het lange tijd sterk en gezond blijft. Ook herstelt het haar sneller omdat er meer natuurlijke proteïnen worden opgenomen dan bij keratinebehandelingen. Een ander voordeel is doordat het natuurlijke proteïnen zijn deze behandeling ook veilig is voor kinderen vanaf 13 jaar en zwangere vrouwen.

Het is belangrijk dat u aanvullend ook de juiste thuisverzorging gebruikt om lang van het resultaat na de behandeling te kunnen genieten. Wij hebben in de salon de juiste nazorg te koop die een verlenging aan uw botox-behandeling geven.

  • Mocht u uw haar willen verven, dan is dat zeker mogelijk. Het is het beste om voorafgaand aan de botox behandeling uw haar te verven. Dit omdat de chemische stoffen die in het haar komen tijdens het verf proces, de werking van de botox kan verminderen of helemaal kan laten uit werken.
  • U kunt uw haar na 24 uur uitwassen. 
  • Het is ten zeerste aan te raden om de speciale shampoo en conditioner van Softliss te gebruiken. Dit omdat deze shampoo en conditioner er zo op geformuleerd is om de werking van de haarbotox niet aan te tasten, deze zijn namelijk vrij sulfaten, parabenen en siliconen. Met andere shampoo en conditioners zou dit sneller het geval zijn. 
  • De haarbotox veranderd de natuurlijke haarkleur of ondertoon niet. Wel kan het in enkele gevallen een klein tintje oplichten.
  •  De botox is geschikt voor zwangere vrouwen omdat er niets van schadelijke stoffen in verwerkt zit. Ook kunnen jongeren vanaf 13 jaar deze behandeling ondergaan.
  • De haarbotox behandelingen kan zo vaak als nodig ingezet worden als extra boost voor het haar. Dit omdat het dus niet schadelijk is.