Dermapen behandeling

Een behandeling met een dermapen in Amsterdam

Een behandeling met een dermapen in Amsterdam is een vorm van microneedling. Dit apparaatje is uitgerust met verschillende kleine naaldjes en door middel van vibratie komen deze naaldjes in de huid. Er worden kleine kanalen in je huid gevormd, waardoor je huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Het natuurlijke herstelproces van de huid komt hierdoor op gang en na de behandeling voelt je huid beter aan en ziet er egaler uit. Om je huid permanent te verbeteren, is er vooral tijd nodig. Boek je meerdere behandelingen, des te beter er verbetering ontstaat in het bindweefsel. Na een periode van vier tot zes weken ziet je huid er beter uit en dit verbeteringsproces zet door tot ongeveer zes maanden na de laatste behandeling. Hoe meer behandelingen, des te groter het effect gaat zijn.

Houd rekening met ongeveer zes behandelingen

Gemiddeld zijn er zes behandelingen nodig voor een goed en blijvend resultaat. Hoeveel behandelingen jij nodig hebt, hangt vooral af van het huidprobleem waar je mee te kampen hebt. Door meerdere afspraken te maken, kan er goed kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Tussen de behandelingen door worden foto’s van je huid gemaakt, zodat jouw proces nauwlettend in de gaten wordt gehouden.

Tijdens de behandeling gaan de naaldjes van een dermapen snel door je huid heen. Dit betekent dat je huid minder beschadigd raakt en meer geactiveerd wordt. Een dermapen is erg geliefd voor behandelingen op het gebied van algehele huidverbetering, aangezien de aanmaak van elastine en collageen worden gestimuleerd. Dit zijn twee twee belangrijke vezels die een grote bijdrage leveren aan de stevigheid en elasticiteit van je huid. De cellen die zorgen voor de aanmaak van deze vezels, worden tijdens de behandeling continu getriggerd.

Een stevige en gladde huid na een aantal behandelingen

Na een aantal behandelingen merk je direct dat je huid gladder en steviger aanvoelt. Oppervlakkige rimpels en acne verminderen geleidelijk. Doordat je celdeling met een dermapen een flinke boost krijgt, worden oude cellen direct afgeschilferd in de weken na de behandeling. Ook worden nieuwe cellen versneld aangemaakt. De bovenste huidlaag is weer dun, zoals het hoort te zijn, en de kans op verstoppingen door talg wordt verkleind. Ouderdomsvlekken en teveel aan pigment, die in de bovenste huidlagen gelegen zijn, worden vervaagd of verdwijnen volledig. Ook worden daardoor serums met daarin een hoge concentratie aan actieve werkstoffen beter opgenomen, met als resultaat dat je huid egaler en stralender wordt. Maak nu een afspraak voor jouw ideale dermapen behandeling via de afsprakenpagina. Wellicht verlaat ook jij binnenkort de salon met een stralende en verzorgde huid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat nu
SKINHOTLINE
Welkom bij de Skinhotline!
We helpen je graag met het uitkiezen van producten die het best matchen bij jouw huidconditie!