Kapper Amsterdam

[vc_row fullwidth=”1″ el_class=”nxz-template-superbanner”][vc_column][vc_column_text][nxz_superbanner type=”image” block1=”event”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”nxz-template-blog”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]
[post_date]

Prachtige en stralende lokken na een bezoek aan de kapper in Amsterdam West

Of je nu enkel je puntjes wilt laten knippen tijdens je maandelijkse afspraak of je look een keer drastisch wilt veranderen, in beide gevallen doet het je goed om de kapper in Amsterdam West te bezoeken. Verven, een balayage, uitdunnen en het zetten van highlights, het zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijke behandelingen waar je voor kiest. Zowel heren als dames zijn hier van harte welkom en doordat het team zich continu bijschoolt, ben je hier ook aan het juiste adres voor de laatste trends. Je vind de kapper en alle behandelingen via Treatwell Amsterdam, maar kunt je afspraak ook maken via het formulier op de website. Kom jij binnenkort ook een keer langs?

Jouw wensen staan altijd centraal in de salon

Wat voor wensen je ook hebt, in de kapsalon doen ze er graag alles aan om deze in vervulling te laten gaan. Uiteraard kun je wel advies gebruiken of jouw wensen ook daadwerkelijk haalbaar zijn. Mogen die lange lokken een keer goed kort worden geknipt? Wil je liever alleen je pony bij laten knippen? Of merk je dat er steeds meer grijze haren voorkomen en ga je voor het eerst voor een permanente haarverf?

De haarstylisten luisteren, zodra je plaatsneemt in de stoel, graag naar je wensen en kunnen je uitstekend adviseren wat de beste look voor jou is. Er wordt graag alles aan gedaan om je met een grote glimlach de salon uit te zien lopen. Voordat je lokken worden geknipt en/of geverfd, krijg je een eerlijk en betrouwbaar advies wat de mogelijkheden en onmogelijkheden met je haar zijn.

Boek je afspraak via Treatwell of via de website

Kom je graag wekelijks langs om je lokken prachtig te laten föhnen? Eens per seizoen om de schaar er even goed in te laten zetten? Of kom je juist langs om je haar te laten stylen voor een bijzondere gelegenheid, zoals een jubileumfeest, je bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid? Jong, oud, dames en heren weten de salon vandaag de dag al te vinden. Jij binnenkort ook? Boek je afspraak door de salon te zoeken via Treatwell Amsterdam of via de website. Maak een afspraak voor jouw [ideale kappersbehandeling] via de afsprakenpagina. Wellicht verlaat ook jij binnenkort de salon met stralende en verzorgde lokken.

Afpraak maken[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][nxz_blog_sidebar][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat nu
SKINHOTLINE
Welkom bij de Skinhotline!
We helpen je graag met het uitkiezen van producten die het best matchen bij jouw huidconditie!