Soprano ice

[vc_row fullwidth=”1″ el_class=”nxz-template-superbanner”][vc_column][vc_column_text][nxz_superbanner type=”image” block1=”event”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”nxz-template-blog”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]
[post_date]

Harsen, waxen en scheren zijn verleden tijd dankzij een Soprano ICE laser

Heb je genoeg van jarenlang harsen, waxen of scheren en wil je definitief afscheid nemen van stoppeltjes en ingegroeide haartjes? Dan biedt een Soprano ICE laser behandeling de perfecte uitkomst. Je huid ziet er dankzij deze techniek altijd mooi uit, voelt glad en deze behandeling is geschikt voor het ontharen bij mannen en vrouwen. Je ervaart geen pijnlijke flitsen van het apparaat en door het extreem koelend handstuk wordt het risico op eventuele brandwonden maximaal beperkt. Je kan de ‘pijn’ die je voelt vergelijken met speldenprikken en je voelt warmte op je huid. Na ongeveer zes tot acht behandelingen merk je een permanente vermindering van de haargroei.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes

Of je nu een lichte of donkere huid hebt, Soprano ICE is voor ieder huidtype geschikt. Let er wel op dat deze behandeling niet geschikt is voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Voor Soprano ICE wordt in de salon meestal gebruik gemaakt van de SHR (Super Hair Removal) stand. Deze stand staat garant voor een hoge effectiviteit in haarreductie en kan altijd veilig worden gebruikt. Voordat je start aan je eerste behandeling, wordt er eerst een passend behandelplan voor je samengesteld. Hierdoor weet je zeker dat je huid goed reageert en dat je maximaal resultaat ervaart.

Tijdens iedere afspraak is het vooral erg belangrijk dat je minstens zes weken je huid niet meer hebt geëpileerd, hebt geharst of hebt gewaxt. Hierdoor zijn de haarzakjes niet beschadigd kan kan deze tijdens het laseren goed vernietigd worden. Ook is het aan te raden dat je twee weken voor en twee weken na iedere behandeling fel zonlicht en de zonnebank gaat vermijden. De eerste 48 uur na het laseren met Soprano ICE is het ook slim om een warme douche en de sauna over te slaan.

De behandeling wordt door gekwalificeerd personeel uitgevoerd

Als je kiest voor een laserbehandeling met Soprano ICE, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat dit goed, veilig en effectief uit wordt gevoerd. Daarom worden deze afspraken enkel door gekwalificeerd personeel uitgevoerd. Wil je graag meer weten over de voordelen van deze behandeling of plan je de eerste behandeling alvast graag in? Maak nu een afspraak voor jouw ideale Soprano ICE behandeling via de afsprakenpagina. Wellicht verlaat ook jij binnenkort de salon met een stralende en verzorgde huid.

Afpraak maken[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][nxz_blog_sidebar][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat nu
SKINHOTLINE
Welkom bij de Skinhotline!
We helpen je graag met het uitkiezen van producten die het best matchen bij jouw huidconditie!