Acne behandeling

[vc_row fullwidth=”1″ el_class=”nxz-template-superbanner”][vc_column][vc_column_text][nxz_superbanner type=”image” block1=”event”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”nxz-template-blog”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]
[post_date]

Een verzorgde en mooie huid na een acne behandeling in Amsterdam

Tijdens de pubertijd hebben we allemaal wel eens last van puistjes, oneffenheden en mee-eters. Heb je hier op latere leeftijd nog steeds last van, dan kan een acne behandeling in Amsterdam een fijne uitkomst bieden. Tijdens deze behandeling worden puistjes, oneffenheden, mee-eters en littekens aandachtig behandeld en je krijgt advies over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen. Een van de dermatologen gaat aandachtig aan de slag met je huid, nadat een behandelplan op maat voor je op is gesteld. Ieder huidtype is immers weer anders en vereist op bepaalde zones meer aandacht.

Het meest voorkomende huidprobleem ter wereld

Wist je dat acne het meest voorkomende huidprobleem ter wereld is? Helemaal niet zo vreemd dat je hier snel last van kan hebben en dat je tijdens ieder seizoen van het jaar andere huidproblemen hebt. Zo kan je huid in de winter droger aanvoelen, terwijl je tijdens de warmste maanden van het jaar sneller een vettere huid hebt.

Met de juiste adviezen en behandelingen geniet je binnen no-time van een stralende en verzorgde huid. Doordat je poriën verstopt zijn met vetzuren, bacteriën en talg, ontstaan er ontstekingen in de omliggende huid. Dit resulteert weer in de vorm van onderhuidse ontstekingen, puistjes en rode bultjes. Of je nu last hebt van onopvallende pukkeltjes of regelmatig puistjes hebt op je neus, voorhoofd en wangen, er is altijd een geschikte behandeling mogelijk.

Iedereen heeft talg en talgklieren

De oorzaak van acne verschilt per persoon. Bij de een is het genetisch aangelegd, terwijl de ander de huid onvoldoende of met de verkeerde producten reinigt. Echter heeft iedereen van nature talg en talgklieren. De huid heeft namelijk ongeveer vijftien talgklieren per vierkante centimeter. Ontstaat er een overmatige talgproductie, dan raken de openingen van de haarzakjes waar het talg in uitkomt verstopt. Voor een optimaal resultaat, kunnen verschillende behandelingen uit worden gevoerd. Denk hierbij aan huidtherapie, medicatie, reinigingsinstructies of een combinatie van deze drie. Uiteraard ontvang je hier meer informatie over tijdens een eerste intakegesprek. Benieuwd geraakt? Maak nu een afspraak voor jouw [ideale behandeling voor acne] via de afsprakenpagina. Wellicht verlaat ook jij binnenkort de salon met een stralende en verzorgde huid.

Afpraak maken[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][nxz_blog_sidebar][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat nu
SKINHOTLINE
Welkom bij de Skinhotline!
We helpen je graag met het uitkiezen van producten die het best matchen bij jouw huidconditie!