Haar Botox

Haar Botox

Geef je haar een make-over. Ondanks dat de The Makeover Lounge geen kapperszaak is, bieden wij wel in onze lounge in Amsterdam west een behandeling wat het haar verzorgt en voedt.

BOTOX -gel voor haar is een revolutionaire methode om het haar zacht, pluisvrij en gezond te krijgen met langdurig resultaat (2-5 maanden). De gel versterkt je haar met eiwitten die het nodig heeft om gezond en sterk te blijven.

Een Softliss BOTOX behandeling geeft verbluffend resultaat. Het haar wordt niet alleen 90% gladder, zachter en gezonder, maar doordat de BOTOX gel een natuurlijke proteïne is, bouwt het haar tevens weer op en voedt het haar waardoor het lange tijd sterk en gezond blijft. Ook herstelt het haar sneller omdat er meer natuurlijke proteïnen worden opgenomen dan bij keratinebehandelingen. Een ander voordeel is doordat het natuurlijke proteïnen zijn deze behandeling ook veilig is voor kinderen vanaf 13 jaar en zwangere vrouwen.

Het is belangrijk dat u aanvullend ook de juiste thuisverzorging gebruikt om lang van het resultaat na de behandeling te kunnen genieten. Wij hebben in de salon de juiste nazorg te koop die een verlenging aan uw botox-behandeling geven.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat nu
SKINHOTLINE
Welkom bij de Skinhotline!
We helpen je graag met het uitkiezen van producten die het best matchen bij jouw huidconditie!