Boek nu!

Lashes & Brows

 

Lashes

 Vergroot uw oogopslag met een mooie set wimperextensions. The Makeover Loung werkt uitsluitend met hoogwaardig kwaliteit wimpers van het merk Misencil. Wij werken uitsluitend met dit hoogwaardige merk geproduceerd door een oogarts in Canada. Onze wimpers zijn zacht en lichtgewicht, waardoor je ze niet voelt zitten. De lijmen van Misencil zijn van medische kwaliteit en als enige dus niet schadelijk voor je ogen. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit die wij aanbieden in onze salon, en sinds je ogen een kostbaar bezit zijn, zijn wij van mening dat daar zeer verantwoordelijk mee moet worden omgegaan. In de salon werken wij met twee verschillende technieken:

  • One-by-one.

Bij deze techniek wordt er op één eigen wimper één extension geplaatst.

  • Russian Volume

Bij deze techniek wordt er op één wimper meerdere extension (tussen de 3-5) aangebracht. Het aantal extension is afhankelijk per persoon.

Weet u niet zeker voor welke techniek u moet gaan? Laat u dan adviseren door één van onze wimperexperts in de salon. Kijk voor onze tarieven op onze prijslijst

Brows

Wenkbrauwen geven een belangrijk effect aan de vorm van uw gezicht én uitstraling. De juiste vorm kan zorgen voor een open blik en een liftend effect. Het is daarom ook niet gek dat wenkbrauwen verzorgen tegenwoordig helemaal hot en happening is. Bij The Makeover Lounge gaan onze experts samen met u kijken naar de beste vorm aansluitend op uw smaak, huidige vorm en richting van de haargroei.

U kunt kiezen uit verschillende behandelingen voor uw wenkbrauwen:

  • Brow Makeover

Tijdens deze treatment worden uw wenkbrauwen geshapt door middel van waxen en verven.

  • Hennabrows

Dit is dé perfecte oplossing als u zelf niet veel haargroei heeft. De wenkbrauwen worden geverfd met Hennaverf; dit geeft de wenkbrauwen een vollere look.

  • Brow Makeover + Hennabrows

Met wax worden de wenkbrauwen gestyled. Wij stylen de wenkbrauwen in een volle en natuurlijke shape die bij je gezicht past. Voor hennabrows gebruiken we Supercilium Brow Henna. Het verven van de wenkbrauwen wordt gedaan met Refectocil.